Amerika'ya Tuzak - Philip Roth
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 375
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 2009
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- İki yıl önce, iki diktatörün Polonya'yı işgal edip bölmelerine yalnızca günler kala imzaladıkları Hitler-StaIin Saldırmazlık Paktı, kıta Avrupa'sını çoktan istila etmiş olan Hitler, 22 Haziran 1941'de Polonya'dan başlayıp Asya üzerinden ta Pasifik'e kadar uzanan ö devasa kara kütlesini fethetme cüretini gösterip doğudaki Stalin kuvvetlerine müthiş bir saldırıda bulununca birdenbire bozuluverdi.
- Başkan Lindbergh o akşam Beyaz Saray'da yaptığı konuşmada Hitler'in savaşı böylesine geniş topraklara yaymasına değindi ve Almanların Führer'(ne düzdüğü samimi övgülerle babamı bile şaşkınlık içinde bıraktı.
- "Adolf Hitler,” diye konuştu Başkan, "bu hareketiyle kendisini Komünizmin şerrine ve yayılmasına karşı dünyanın en büyük muhafızı hâline getirmiştir. Bu, Japon İmparatorluğu'nun çabalarını küçümsediğim anlamına gelmiyor. Japonya, Çan Kay Şek'in yozlaşmış feodal Çin'ini çağdaşlaştırmaya kendini adamıştır ve Japonlar, amaçları o uçsuz bucaksız ülkenin kontrolünü ele geçirip tıpkı Rusya'daki Bolşevikler gibi Çin'i Komünist bir esir kampına çevirmek olan fanatik Çinli Komünist azınlığın kökünü kazımak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ama bu gece, Sovyetler Birliği'ni vurduğu için bütün dünyanın minnettar olması gereken kişi Hitler'dir. Alman ordusu Sovyet Bolşevizmine karşı mücadelesinde başarılı olursaki öyle olacağına inancım tam- Amerika, kendi habis sistemini dünyanın geri kalanına da dayatan bu açgözlü Komünist ülkenin yarattığı tehlikeyle asla karşı karşıya kalmayacaktır.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 375
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 2009
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.