×

Arafat - Bir Siyasi Biyografi - Barry Rubin, Judith C.Rubin

64,40 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.77-12080

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
464
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2005
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.

ARAFAT'A 'ÖTEKİ' TARAFTAN BAKMAK...

  • Bir siyasi biyografinin ne kadar tarafsız olabileceği tartışma götürür elbette, ancak yine de belirtmek zorundayız ki, bu biyografi Filistin liderine 'öteki' taraftan, İsrail tarafından bakan bir çalışma; ait olduğu tarafı saklamaya çalışmıyor, hatta fazlasıyla sergiliyor. Ancak Rubin çiftinin kendilerine göre yaptığı kimi olumsuz eleştiriler pekala olumlu değerlendirmeler, kimi yergiler ise pekala övgüler olarak da görülebilir. Bu, tamamen okuyanın bakış açısına bağlıdır. Ama her durumda, iyi tanıdığınızı sandığınız Yaser Arafat gibi bir tarih sel kişiliği bir de ondan pek hoşlanmayanların gözünden görmek Filistin liderini bütünlüklü bir şekilde kavramak açısından yararlı olacaktır. "Arafat hiç 'satılmadığı'nı iddia edebilirdi, oņun için en önemlisi de buydu. Bu kavramın içeriğinde birbirinden ayrı iki bağlılık görürüz: "Birincisi, sıradan bir siyasetçi ya da devlet lideri olarak, devrimci inançlarına ʻihanet' etmemişti. Hayatı boyunca; son nefesine kadar devrimci olarak kalmıştı. Devrimcilikten devlet adamlığına geçemeyişi, hal kina ağır bir bedel ödetmiş; ama hem militanların hem devrimci roman tizme kapılan yabancıların saygısını görmeye ve desteğini almaya da devam etmişti. "İkincisi, Filistin davasına bağlı kalmıştı. Ancak burada da asıl önemli olan Filistin davasından ne anlaşıldığıdır. Arafat, bu davayı İsrail'in ortadan kaldırılması, yerine Ürdün Irmağı'ndan Akdeniz'e kadar uzanan topraklarda bir Filistin Arap devletinin kurulması ve tüm Filistinlilerin bu devletin çatıSı altında buluşmaları olarak tanımlamıştı. Filistin davasını, Filistinli mültecilerin yeniden yerleşmesine imkan tanıyacak bağımsız bir ulusdevletin, mümkün olan en kısa zamanda kurulması olarak tanımlamıyordu."
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.77-12080

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
464
Boyutlar
13.5 cm / 21 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2005
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Hesabım

Menü