×

Davut Paşa Camii ve Restorasyonuna ithaf 2015- 2019 - Murat Sav

780,00 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.D18-6236

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
317
Boyutlar
22 cm / 31 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2021
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • İnsan ömrü, bir mevsimle sınırlıymış gibi hızla geçip gidiyor Ömrün değeri, geriye dönüp bakıldığı zaman hayata miras bırakılanlarla ölçülebilir. Atalarımızın yadigarlan olan eski eserlerimizden biri olan Davut Paşa Camii veya benzerlerinin yaşatılması için yaptığımız restorasyonların süreçlerinin de üç ile beş yıl kadar sürdüğü göz önüne alındığında, bu sürenin ne kadar önemli olduğunu kavramış oluruz. Evet, her iş kendi ölçeğinde değerlidir. Eski eserlerimizin onarımları ve bakımları ise sürdürebilirlik, değerbilirlik açısından kutsaldır. Vakıflar Genel Müdürlüğü de bu görevi ifa ettiğinden ülkemizin önde gelen kurumlarından biridir. Hatta resmi kuruluşunu, bilinen ilk resmi kuruluş yılı olan 1048den başlattığımız kurumumuz, Türkiye'nin en eski ve köklü kurumudur. Hem bu yönüyle hem de ülkemizdeki modern restorasyon sürecini başlatan kurum olması açısından Vakıflar Genel Müdürlüğü özgün bir yere sahiptir.
  • Restorasyon konusunda çalışmak, sadece belli tecrübelere sahip olmayı gerektirmekle kalmaz, bu konudaki gücünü yaklaşık bin yıllık geçmişinde alan kurumumuz, bu yönüyle bir eğitim yuvasıdır. Bu bilgiler Işığında Davut Paşa Camii, restorasyon uygulamaları yaptığımız binlerce eserden biridir yalnwxa. Yapıda yürüttüğümüz restorasyon uygulamalarının detaylarım paylaşmak amacıyla hazırladığımız kitap, aynı zamanda restorasyon alanında eğitici bir araçtır. Böylesi çalışmaları bir araya getirmek, emek sarf etmek ve yazmak da kolay bir iş değildir. Bu nedenle kitabımıza emeği geçen herkese; yazarlara, yüklenici firma olan Kübra İnşaat Tur. Taş. San. Tic. ve Ltd. Şti ve mutfağında çalışan herkese ayrı ayrı teşekkür eder, Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün bu hizmetinin hayırlı olmasını temenni ederim.
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.D18-6236

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
317
Boyutlar
22 cm / 31 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2021
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Hesabım

Menü