×

Kültür Değişmeleri - Mümtaz Turhan

65,00 TL Vergisiz
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.162-9555

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
398
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1969
Baskı Yeri
Ankara
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • Bütün eksikliklerine rağmen bu kitap ancak on beş genede tamamlanabilmiştir. Bu da, mevzuun tetkik için arzettiği güçlükler hakkında bir fikir Verebilir. Okuyucu, bu meselenin ilmî bakımdan taşıdığı ehemmiyete, diğer içtimaî hâdiselerle olan münasebetine ve şümulüne dair metinde kâfi derecede malûmat bulabilecektir. Bunlar, kitabın vahdet ve tecanüsünü bozduğu halde okuyucunun, ilk hamlede umumî bir intiba ve bu nevi bir tetkikin nazarî ve amelî kıymeti hakkında sarih bir fikir edinebilmesi, meselenin hallini güçleştiren âmilleri, elde edilen neticelerin ne dereceye kadar mahallî şartlara ve ne nispette umumî, içtimaî ve ruhî faktörlere tabi olarak meydana geldiğini görebilmesi için zaruriydi. Şüphesiz ilmî malzemesi, vasıtaları ve bu hususta an'anesi eski olan memleketlerde o ana kadar yapılmış olan tetkiklerin neticeleri bilindiğinden herhangi Er meseleyi araştırmak isteyen ilim adamı, bunları tekrarlamaya lüzum hissetmeden nerede kalınmış ise oradan işe başlayabilir. Şimdilik bunlardan mahrum oluşumuz, ve dilimizde bu sahaya ait eserlerin henüz bulunmayışı, kitaba uzun bir girişle II nci ve V inci fasılların ilâvesini zarurî kılmıştır. Bu kısımların ihtiva ettiği malûmatı, okuyucunun bizzat edinmesini beklemek, kanaatimce bu şartlar altında doğru olamazdı.
  • Aym suretle ikinci kısımdaki tarihî değişmelerin lâyıkiyle incelenmemesi, hattâ bunlardan bahsedilmiş olması hususunda da hesap vermek lüzumunu hissediyorum.
Devamını OkuShow less
Stok'a gelince bana bildir
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.162-9555

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
398
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1969
Baskı Yeri
Ankara
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
İnsan ve Toplum
Milli Eğitim Bakanlığı Yayınları
65,00 TL
Bütün eksikliklerine rağmen bu kitap ancak on beş genede tamamlanabilmiştir. Bu da, mevzuun tetkik için arzettiği güçlükler hakkında bir fikir Verebilir. Okuyucu, bu meselenin ilmî bakımdan taşıdığı ehemmiyete, diğer...

Menü

Hesabım

Menü