×

Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük - Asım Arslan

59,50 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.62-12629

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
208
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
76. Baskı
Baskı Yılı
2012
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.

Kimdir bu Asım Arslan? Eski kaymakamdır, 'Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük” isimli güzel bir kitabın yazarıdır,”

Emin Çölaşan

Kitabınızı okumuştum, Sizinle aynı görüşü paylaşıyorum. Sahte Atatürkçüler ya da korkak Atatürkçüler, düşmanlık yapanlar kadar zararlı. Bunlara "Atatürkçü” adını vermek doğru değil, Bunlar, aydınlık düşmanlarıdır. Herkes Atatürkçü olamaz."

Yekta Güngör Özden

Kitabınızdaki bütün düşüncelerinize katılıyorum. Ama öyle sanıyorum ki, biz Atatürkçüler, sonunda davamızı kesin olarak kazanacağız. Bu bizim değil, sosyolojinin ve tarihin hükmüdür."

Ahmet Mumcu

Asım Arslan, daha önce kaymakamlık, vali yardımcılığı, hukuk işleri müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuş, Atatürk konusunda kitaplar yayımlamş bir aydın.”

Oktay Akbal

Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük", gerçekten çok önemli bir eser. Ülkemizdeki Atatürk sömürüsü tüyler ürpertici ölçülere ulaşmıştır. Atatürkçülük adına, yüz kızartıcı işler yapılıyor. (...) kitabınızda, bu soruna olağanüstü bir başarıyla neşter vuruyorsunuz. "Atatürk sömürüsü” konusunda beni yeni aydınlıklara kavuşturdunuz..."

Talat Halman

Asım Arslan, "Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük" adlı bir kitap yazmış ve sahte Atatürkçülerin ipliğini pazara çıkarmaya çalışmış."

Yalçın Pekşen

Bağımsızlığa, çağdaşlığa, bilime, halkçılığa, laikliğe, cumhuriyetçiliğe inanmış gerçek Atatürkçüler dışındaki Atatürkçü çeşitlerini Asım Arslan, "Sömürülen Atatürk ve Atatürkçülük” adlı kitabında sıralıyor."

Melih Aşık

Asım Arslan'ın "Sömürülen Atatürk” adlı çalışması, doğrudan doğruya belgelere dayanan ilginç bir çalışmadır. ”

Hilmi Yavuz

Asım Arslan, Sömürülen Atatürk'ten bahsediyorsa, tartışılması, konuşulması gereken bir şey var demektir...”

Abdurrahman Dilipak

Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.62-12629

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
208
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
76. Baskı
Baskı Yılı
2012
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Hesabım

Menü