×

Aşkla Dans, Türkler Tasavvus ve Musiki - Prof Dr. Mim Kemal ÖKE

115,00 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.150-9045

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
312
Boyutlar
14 cm / 23 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2012
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
İyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • Merhaba! Hoş geldiniz. Malum, her kitabın bir yazılış nedeni ve bazen de onunla birlikte bir "öyküsü" vardır. Elinizde tuttuğunuz çalışmanın da öyle... Ve önsözler bunu paylaşmanın yeridir.
  • Her kitap, bir "arayış ya da "buluş'u anlatır. Aşkla Dans da öyle...
  • Eserler -bu özelliklerinden olsa gerektir-sizi “müessir'e götürürler. Her eser, eğer o çalışma “kesme-yapıştırma” metoduyla kaleme alınmamışsa, okudukça yazarı hakkında size çok şey söylerler. Bazen satır aralarında bazen de kelimelerin buzlu camının arkasına gizlenmiş olsalar da, bir kitapta yazarın kişilik, kimlik ve ruhundan çok şeyin sayfalara aksettiğini görürsünüz, okudukça... Bu nedenle kitaplar, yazarının "ayna”sıdır, bir yerde. Aşkla Dans da öyle!
  • Akademik ömrüm boyunca, hep kimlik sorunsalı üzerinde çalıştığımı, özgeçmişime göz atarak çıkartabilirsiniz. Bu kavramsal çerçeve elinizdeki kitapta da mevcut. Ama, diğer çalışmalarıma kıyasla, bu kitapta daha fazla “içimi dökmekteyim" sizlere... Bilindiği gibi, araştırma konusunun seçimi bile size yazarın dünyasına gireceğiniz kapıyı aralar... Aşkla Dans'ı müstakil olarak değerlendirdiğinizde bunun bir “müzikoloji” çalışması olduğunu sanabilirsiniz. Evet, aslen müzikolog olmayan bir sosyal/beşeri bilimler uzmanının Türk tasavvuf müziği üzerine incelemesini satın aldınız. Müziğe sosyal (- kültürel antropoloji) başta olmak üzere toplumsal
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.150-9045

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
312
Boyutlar
14 cm / 23 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2012
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
İyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen

Menü

Hesabım

Menü