Bilgeliğe Adanmış Düşünceler - Mehmet Bedri incetahtacı
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 228
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 2002
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- Yaşam, acı ve güzel anlarla dolu koca bir kitap. Bu kitapta bazen hüzünler, bazen kederler, bazen acılar, bazen de sevinçler okunur. Bu kitapta bazen sahtekarlar, bazen iki yüzlüler, bazen korkaklar, b zen de yalnız ve yalnız yiğitler okunur. Onlar ki inançları uğruna bütün acıları, zorlukları, meşakkatleri göze alabilecek kadar güçlü, olayların üzerine korkusuzca gidebilecek kadar cesur yiğitlerdir.
- Onlar ki gerçeği, yalnızca gerçeği bulmak için çalışan, bulduklarını korkusuzca söyleyebilen yiğitlerdir. Bu kitap bitmedi. Kir dolu, kan dolu sayfaların yerlerini bembeyaz sayfalara bırakma vakti yakındır. O beyaz sayfalara gelindiğinde yiğitlerin dökülen kanları yerden kal- kacak, adalet yerini bulacak ve suçluların yakalarından yapışılacaktır.
- Kimse sanmasın ki yiğitlerin vücudu ortadan kaldırılınca mücadele sona erecek. Kimse sanmasın ki bu kitap kendilerinin zaferleriyle sonuçlanacak. Hayır! Bin kere hayır! Yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Allah zalimlerin karşısına daima yeni kahramanlar çıkartır. Yiğitlerin intikamı, er-geç, bir gün mutlaka alınır.
- Vahva İNCETAHTACI
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 228
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 2002
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
