×

Gelecek Sosyal Demokrasidir - Ercan Karataş

59,50 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.144-6378

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
126
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1992
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • Dünyada büyük ve hızlı bir değişim yaşanıyor. Son yıllarda Doğu Avrupa ve SSCB'de Gorbaçov önderliğinde başlayan ve onu da aşarak gerçekleşen hızlı dönüşümler toplumların önüne yeni ufuklar açmış bulunuyor.
  • Doğu-Batı çatışmasının ve soğuk savaşın sona ermesi, dünyadaki iki kutupluluğun ortadan kalkması, sosyal demokrasinin temel hedefleri olan demokrasi, silahsızlanma ve barış konularında yeni olanaklar yaratıyor.
  • Güç odakları hızla değişirken, silah gücü yerini teknolojik ve ekonomik gelişmeye bırakıyor. Silahsızlanma ve barış, sağlıklı bir çevre, özgür birey, örgütlü toplum ve demokratik devlet anlayışı giderek gelişiyor ve yerleşiyor.
  • Silahsızlanma ve barışın kalıcı kılınması yolundaki adımları özellikle kalkınma sürecindeki ülkelerde temel sorunların çözümüne daha çok kaynak ayrılmasına imkan tanıyor.
  • Diğer yandan; sağlık, eğitim, beslenme, konut, güvenlik, enerji ve çevre gibi sorunların çözümü yönünde işbirliği ve dayanışma gelişiyor,
  • Dünya solunda yaşanan değişim, aynı zamanda sosyal demokrasinin (eşanlamıyla demokratik sosyalizmin) temel ilkelerinin doğruluğunu ve geçerliliğini bir kez daha kanıtlıyor.
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.144-6378

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
126
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
1992
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
Roman
Sosyal Yayınları
59,50 TL
Dünyada büyük ve hızlı bir değişim yaşanıyor. Son yıllarda Doğu Avrupa ve SSCB'de Gorbaçov önderliğinde başlayan ve onu da aşarak gerçekleşen hızlı dönüşümler toplumların önüne yeni ufuklar açmış bulunuyor. Doğu-Batı...

Menü

Hesabım

Menü