Hutbelerle İslam 3. Cilt
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 318
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 6. Baskı
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- İyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- İhtiyar dünyamızın ufuklarını dumanlar sars mışş düşünme yollan güdümlü hale gelmiş; mantık, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayıramaz olmuştur. Yeni nesil, makinalaşmış, teknolojinin tutsağı olmuş„ruhunun yüceliğini yitirmiştir. Gençlik; erdemin, sevginin, hayrın, şerefin, gayenin ve vuslatın ne olduğunu unutmuştur. Suya hasret sahralar gibi, beyinler, gerçeğe susamıştır.
- Gönüller istiyorki•.ünsanlar konuşa konuşa anlaşsınlar, bir noktada birleşsinler,thaksınlar ta ötelere, ulaşsınlar insanlık zirvesine, temâşâ eylesinler âlemi ve desinler ki: "Âlem ne küçük, insan ne büyük aklıyla." Evet, insan, aklıyla ve iradesiyle mükemmel ve şerefli. yaratılmıştır. Onun içindir ki, -aklın yolu birdir- sözü deyimler sözlüğümüzde köşe işgal eder! Akla en yaraşır olanı, 'BİR'İ birleme yolundaki -tuzaklardan haberdar olarak adım atması, gafleti kendine -kılavuz edinmemesidir
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 318
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 6. Baskı
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- İyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.