×

Müjdeci Mektuplar - Ahmed Faruk

60,00 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.153-9499

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
608
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
10. Baskı
Baskı Yılı
1993
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • YİRMİİKİNCİ MEKTÛB
  • Bu mektûb, Lâhor müftîsi şeyh Muhammedin oğlu şeyh Abdülmecîde yazılmışdır. Rûhun nefse niçin bağlanmış olduğu ve bunların yükselmelerini ve inmelerini ve cesedin ve rûhun Fenâ ve Bekâlarmı ve Da'vet makâmını bildirmekdedir:
  • Nûr ile zulmeti birlikde bulunduran Allahü teâlâ her dürlü aybdan, kusûrdan uzakdır. Mekânsız, cihetsiz olan rûhu, cihetli olan, maddeden yapılmış olan bedene yaklaşdıran, Rabbimizi tesbîh ederiz. Zulmetli olan bedeni, nûrlu olan rûha sevdirdi. Nûr zulmete âşık oldu. Çok severek, onun ile birleşdi. Bu bağlantı ile, nûrun cilâsı artdı. Ona yakınlaşmakla, parlaklığı çoğaldı. Nûrun bu hâli, ayna yapılacak cama benzemekdedir. Cama parlaklık vermek için ve çismleri gösterebilmek kuvvetini kazanması için, önce toprak maddeleri ile sıvanır. Karanlık, katı toprak maddeleri ile sıvanan camın parlaklığı artar. Kıymetsiz, çamur gibi madde ile sıvanan camın kıymeti çoğalır. Parlak olan nûr, karanlık cesede bağlanınca, önceden Allahü teâlâya olan yakınlığını unutdu. Hattâ, kendi varlığını ve özelliklerini unutdu. Karanlık bedene olan sevgisine dalarak ve yalnız bir görünüş olan o heykele bağlanarak kendini unutdu. Onunla bir arada kalınca, kıymetini gayb etdi. Kötüleşdi. Bu dalgınlık çukurundan kendini kurtaramazsa, ona yazıklar olsun! Onun bedenle birleşmesi, yükselmesi için idi. Buna kavuşamazsa, yükselmeğe uygun olan yaratılışını bozarsa, yolundan saparsa, ona yazıklar olsun! Allahü teâlâ ona ezelde merhamet etdiyse, onu lutfüne, inâyetine kavuşdurdu ise, başını kaldırır, elinden kaçmış olan ni'metleri hâtırlar, eski hâline döner.
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.153-9499

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
608
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
10. Baskı
Baskı Yılı
1993
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Çok iyi durumda
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
Din Öğretici Kitaplar
Hakikat Yayınları
60,00 TL
YİRMİİKİNCİ MEKTÛB Bu mektûb, Lâhor müftîsi şeyh Muhammedin oğlu şeyh Abdülmecîde yazılmışdır. Rûhun nefse niçin bağlanmış olduğu ve bunların yükselmelerini ve inmelerini ve cesedin ve rûhun Fenâ ve Bekâlarmı ve...

Menü

Hesabım

Menü