×

Öğretilmiş Çaresizlik - Mehmet DUMANOĞLU

63,90 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.124-7551

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
184
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2010
Baskı Yeri
Ankara
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • Kafamıza vura vura "öğretilmiş” çaresizliklerin olduğu gerçeğini 'çaresizce' de olsa sadece gözlemleme ve ifade etme çabalarının bile nasıl algılandığını ve engellendiğini her gün görüyoruz ve hala' şaşırıyoruz.
  • 1965 başlarındayız. Amerika'da bir üniversitelerinin laboratuvarlarında psikoloji profesörü Martin Seligman ve arkadaşları koşullanma ile öğrenme arasındaki ilişki üzerine kafa yormaktadır.
  • Hareket noktaları Pavlov'un meşhur deneyi. Hani yiyecek vermeden önce her seferinde bir zil çalınmasına koşullandırıldığı için yiyecek olmadan da zil çalınınca denekte ağız sulanması olayı.
  • Seligman ve arkadaşları bu sefer ödül değil korku ve çaresizliğe koşullanmanın koşullarını araştıracaklardır. Kafese kapatılmış bir köpeğe her zil sesinden sonra bir elektrik akımı verilir. Kaçmaya yeltendiğinde karşısına konulmuş bir çit bulunmaktadır.
  • Belirli bir koşullandırma aşamasından sonra kafesin önündeki çit kaldırılır ve denek artık istese rahatlıkla kaçabilecekken zil sesinden sonra gelen elektrik şokuna rağmen kaçmaya yeltenmez. Duruşu, Kalışı Kendine ısıtarap verici olsa bile yapacak bir şey yoktur. Çağresizliği öğrenir.
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.124-7551

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
184
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2010
Baskı Yeri
Ankara
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
Politika
Berikan Yayınları
63,90 TL
Kafamıza vura vura "öğretilmiş” çaresizliklerin olduğu gerçeğini 'çaresizce' de olsa sadece gözlemleme ve ifade etme çabalarının bile nasıl algılandığını ve engellendiğini her gün görüyoruz ve hala' şaşırıyoruz. 1965...

Menü

Hesabım

Menü