×

Risale-i Nur Külliyatı, Sözler

109,90 TL Vergisiz
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.9-5186

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
1176
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Cilt Durumu
Cilt'li - Şömizli
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2003
Baskı Yeri
İzmir
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • "Bismillâh” her hayrın başıdır.l Biz dahi başta ona başlarız. Bil ey sim! Şu mübarek kelime, İslâm nişanı olduğu gibi, bütün mevcUdatın lisan. hâl ile vird-i zebânıdır. "Bismillâh” ne büyük tükenmez bir kuvvet, ne çok bitrnez bir bereket olduğunu anlamak istersen, şu temsîlî hikâyeciğe bak, dinle... Şöyle ki: Bedevî Arap çöllerinde seyahat eden adama gerektir ki, bir kabile reisi. nin ismini alsın ve himayesine girsin.
  • Tâ, şakîlerin şerrinden kurtulup hâcâtı_ nı tedarik edebilsin. Yoksa tek başıyla hadsiz düşman ve ihtiyacâtına karşı perişan olacaktır. İşte böyle bir seyahat için iki adam sahraya çıkıp gidiyorlar. Onlardan birisi mütevâzi idi, diğeri mağrur. Mütevâzii, bir reisin ismini aldı, mağrur al- madı... Alanı her yerde selâmetle gezdi. Bir kâtıü't-tarîka rast gelse, der: "Ben, filân reisin ismiyle gezerim.” Şakî def olur, ilişemez. Bir çadıra gir- se, o nâm ile hürmet görür. Öteki mağrur, bütün seyahatinde öyle belâlar çeker ki, tarif edilmez. Dâima titrer, dâima dilencilik ederdi. Hem zelîl, hem rezîl oldu.
Devamını OkuShow less
Stok'a gelince bana bildir
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.9-5186

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
1176
Boyutlar
16 cm / 24 cm
Cilt Durumu
Cilt'li - Şömizli
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2003
Baskı Yeri
İzmir
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
Mezhep Kitapları
Işık Yayınları
109,90 TL
"Bismillâh” her hayrın başıdır.l Biz dahi başta ona başlarız. Bil ey sim! Şu mübarek kelime, İslâm nişanı olduğu gibi, bütün mevcUdatın lisan. hâl ile vird-i zebânıdır. "Bismillâh” ne büyük tükenmez bir kuvvet, ne...

Menü

Hesabım

Menü