×

Şehir ve Medeniyet - Recep Garip

69,00 TL Vergisiz
Stok Durumu : 1 - Adet
0
?

Bilgilendirme !

1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde  Sıfır Ürün   etikeri ile etiketlendirilir.

2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.

3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde  aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.

5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Stok Kodu :
Kitap.62-12678

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
138
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2004
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
  • konuşmak ve yazmak Doğduğumuz ilk günden beri konuşuyoruz. Konuşmak bir başlangıçtır, Hayata anlam katmaktır. Varlığın varolduğunu h- sıldaması ve haylanmasıdır. Her sesin, her sözün bir anlamı, bir karşılığı vardır. 'Gel, iki kelam edelim.' demek, birlikte ko- nuşma, sohbet etme çağrısıdır. Ök harfin, ilk kelimenin, ük cünüenin, ilk emekleyiş gibi hoşnutluk, sevimlilik, mutluluk t şıdığını biliriz. Konuşmak, anlamlandırmaktır. Bir bakışın, bir gülüşün, bir donukluğun, bir asık suratlı halin kelimesi, vurgusu farklıdır. Bir büyüğün, bir küçüğün, bir gencin, bir bebeğin kelimesi, üslubu ve vrurgusu farklıdır. Bebek ağlayarak konuşur. Öyley- se konuşmak mecbuıiyettir. Konuşan insan bir süre sonra yaz- ma eylemiyle karşılaşıyor. Yazma eylemi de kuşkusuz, bir sorumluluktur. Konuşma ey- lemi de yazma eylemi de bir bilincin şekillendirilmesi ve ak- tanımasıdır. Yazmak cehennemdir.' diyor Sartre. Yazmak ce- hennemdir. Çünkü yazmak zorunda olduğunu hisseden insan, yazmanın ve okumanın olumlu veya olumsuz bir sonucunun o- lup olmayacağını düşünmese veya bilmese de yazmadan y şayamayacağıru düşünmektedir. Rilke, bir kişinin şair olup ol- mayacağıru belirleme konusunda Yazmazsan yaşayabilir mi- sin? sorusuna, 'Hayır, yaşayarnam.l cevabını verebiliyorsan, sen bir şairsin, demektedir.
Devamını OkuShow less
Açıklama
Devamını OkuShow less
Ürün Detayları
Kitap.62-12678

Bilgi kartı

Durum
İkinci el Ürün
Dil
Türkçe
Sayfa Sayısı
138
Boyutlar
13.5 cm / 19.5 cm
Cilt Durumu
Karton Kapak
Baskı Sayısı
1. Baskı
Baskı Yılı
2004
Baskı Yeri
İstanbul
Kondisyon
Sıfır ayarında çok temiz.
Tedarikçi
Eskicievi
Resim Detay
Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
Taksit Tablosu
Son görüntülenen
İnsan ve Toplum
Vuslat Yayınları
69,00 TL
konuşmak ve yazmak Doğduğumuz ilk günden beri konuşuyoruz. Konuşmak bir başlangıçtır, Hayata anlam katmaktır. Varlığın varolduğunu h- sıldaması ve haylanmasıdır. Her sesin, her sözün bir anlamı, bir karşılığı vardır....

Menü

Hesabım

Menü