Tehlikeli İlişkiler - Laclos, 2.Baskı 1992
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 452
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 1990
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- Pieme-Anıbmiçe-Clıodcrlos de Laclos Fransa romanları arasında s4irı bir yeri olan, başyapıt niteliğini kamnmş bulunan Tehlikeli İlişkiler, 1782'de yayınlandığı zaman, patlayan bir bomba etkisi yaptı. Kitap daha qkar qkmaz öyle bir rezalet havası yarattı ki, kimse yazarının yüzüne bakmaz oldu, askerbk mesleği tehlikeyegirdi Paris'in tüm salonları kendisine kapılarını kapattı.
- Pars sosyetesinin kendisine yakıştırılan nitelikler arasmda ani, nndık, kâfir gıbüeri de vardı. Oysa kitabın yazan olan Choder*os de Laclos pğının törelerini, alışkılarını anlatmaktan, yüksek sosyete *Tide yaşanan gönül maxralarını kâğıt üzerine dökmekten başka Büyük Fransz Devrimı"nin getirdiği değişw.ık havası içinde, roman yürütülen yargıların değişeceği umulabüirdi, ama hiç de öyle olmadL XIX yüzyıl boyuna da romana karşı yine genel bir saldırı aldı yürüdü. Basımı, yayımı mahkeme kararıyla yasaklandı hatta. XX yüqılda gerçi bu yargılar şiddetlenmedi ama, daha etküi ğ sanılan başka bir yola başvuruldu: Kitabın Fvresinde bir sessizlk, suskurduk duvan yaratıldı!
- Gerçekten, hpir edebiyat kitabında vqa antolojisinde yazarm ve yapmnm adı geçrrıa. Kamuoyunun Tehlikeli İlişkiler karşısında gösterdiği tepksini haklı görenler, bunun zihinler üzerinde bir Ehir etkisi yaptığını ileri sürenler var. Ama ne yapıhrsa yapılsın, kim ne derse desin, eserm yüz aşkm ömrü boyunca geçirdiği ağu sınavlardan sonra ünü eksümedi, arttL
- Kitaba verilen bu Ikhir niteliği nereden geliyor? Kimi eleştirmenlere göre map birçok ahlakswthklarj, kötülükleri hiç çekinmeden gözler önüne sermektedir, Romanda yazın yapıtlarına özgu tatlı havailik ve duygusallık'tan eser yoktur. Tavrı aldırmaz, haşin ve kesindir.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 452
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 1990
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.