Yeni Dünya Düzeni, Kemalizm Ve Türkiye 1.Cilt - Metin Aydoğan
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 484
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 19. Baskı
- Baskı Yılı
- 2007
- Baskı Yeri
- İzmir
- Kondisyon
- İyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye
- "Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, açıktır ki hiç de iç açıcı değildir. Türkiye'yi bu duruma sürükleyenler ve bu olumsuzluklardan yarar sağlamaya yeltenenler yanında, ufak da olsa bir pırıltı olarak topluma gerçekçi bir ayna tuturak, onu içine düşmüş olduğu durum hakkında düşünmeye itenler de az değil. Bu insanlar, Türkiye üzerinde oynanan oyunları dile getiriyor ve kamuoyunun bilgisine aktarma hizmetini yerine getiriyor. Bunlardan biri olan Metin Aydoğan, 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm Ve Türkiye' adlı çalışmasıyla, oyunları açığa qkarmakta ve bu oyunlar üzerinde toplumu düşünmeye yöneltmektedir. Tüm bu araştırmacılara minnet borçluyum; onlardan çok şey öğrendim." (Prof.Dr. İZZETTİN ONDER, 30.11.2001, Cumhuriyet)
- "Metin Aydoğan'ın, 'Yeni Dünya Düzeni Kemalizm ve Türkiye' kitabı, iki cilt ve toplam 1010 sayfa. Büyük bir emeğin ürünü ve bir başyapıt. Metin Aydoğan bu eseriyle, Türkiye'nin ekonomik ve siyasal bağımsızlığını yitirme sürecinin ne zaman ve nereden başladığını, 20.yüzyıI emperyalizminin 21 .yüzyıla nasıl ve hangi araçlarla aktarıldığını çok net biçimde ve belgeleriyle ortaya koyuyor. Bir avuç yurtseverin, hangi koşullarda yeniden Kemalist ilkelere sahip çıkarak emperyalizmin karşısında daha bilinçli ve örgütlü olarak tavır alması, sonuna kadar direnmesi gerektiğini bize yeniden anımsatıyor." (Dr. ALİ NEJAT ÖLÇEN, Mart 2000, Turkiye'nin Sorunları)
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 484
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 19. Baskı
- Baskı Yılı
- 2007
- Baskı Yeri
- İzmir
- Kondisyon
- İyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
