Sefiller 1 - Victor Hugo, 1. Baskı 1990
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 470
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 1990
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- 1815 yılında Mösyö Charles François Bienvenu Myriel, Digne kentinin piskoposuydu. Yetmiş beş yaşındaki bu din adamı, 1806 yılından bu yana Digne'deki görevini sürdürüyordu. Konumuzla ilgili olmamakla birlikte, Piskopos hakkında, kentimize atandığından beri çıkan söylentilerden söz etmek İsteriz. Çünkü, ister doğru, ister yanlış, kişinin yaşamında ve yazgısında, hakkındaki söylentilerin, çoğu zaman, yaptıklarından bile daha önemli rol oynadığım belirtmek gerekir.
- Charles François Bienvenu Myriel, Aix Parlamentosu üyelerinden birinin oğluydu. Söylendiğine göre, babası da kendisinin görevini sürdürmesini İstediğinden, onu çok genç bir yaşta evlendirmişti. Bu erken evlilikler parlamenter aileler arasında oldukça yaygın bir gelenekti. Henüz yirmi yaşlarında dünya evine giren Myriel, yine de kendisinden epeyce söz ettirmişti. Yakışıklı bir genç adamdı, pek uzun boylu olmamasına karşın, kıvrak ve zarifti. Çok da esprili konuştuğundan kadınlar tarafından çok beğenilirdi. Evlilik onu durultmamıştı. Yaşamının genç yıllarını zevk ve eğlence içinde geçirdi.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 470
- Boyutlar
- 13.5 cm / 19.5 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 1. Baskı
- Baskı Yılı
- 1990
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Çok iyi durumda
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.