Üsve-i Hasene Hz. Muhammed - Hamdi Gündoğar
Bilgilendirme !
1- Sitemizde Satışa çıkartılan Ürünler büyük bir bölümü kullanılmış ikinci el ürünlerdir. Sıfır Olarak Satılan ürünlerde Sıfır Ürün etikeri ile etiketlendirilir.
2- Teknik ekiplerimiz tarafından satışa hazırlanmak üzere tüm test ve kontrolleri eksiksiz bir şekilde yapılır ve Ürün Bilgisi alanına eklenerek satışa çıkartılmaktadır.
3- Ürüne ait Ürün Detayları kısmındaki bilgiler teknik ekibimiz tarafından doğrulanmış bilgileridir. Ürünü sipariş vemeden önce Ürün Detayları ve Ürün bilgisi alanını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
4- Satıştaki tüm ürünler kendi orjinal resimleri çekilerek siteye eklenmektedir. Ürün Detayları alanındaki Resim Deyat bölümünde aksibir ibare yok ise resimdeki ürün gönderilecektir.
5- Satıştaki ürünler kendi stoklarımızdan gönderilmekte olup. Stoklarımız günceldir. Ürün stokta varmıdır tedirginliğine düşmeden Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 122
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 3. Baskı
- Baskı Yılı
- 2010
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Sıfır ayarında çok temiz.
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.
- Hz. Peygamber (s.a.v.) vahye muhatap olması yönüyle bir peygamberdi, ancak o bir beşerdi ve insanların içinde yaşamıştı. Hz. Peygamber (s.a.v.) söz, tutum ve davranışlarında çok titiz ve duyarlı olmuş, insanlara sevgi, saygı ve merhametle yaklaşmıştır. Hz. Peygamber (s.a.v.) toplumun her unsuruyla, genç-yaşlı, kadın-erkek, zengin-fakir, herkes ile iletişim kurmuş ve onlara değer vermiştir. O, insanların sevinç ve üzüntülerini paylaşmış, iyi ve kötü günlerinde en yakınlarında olmuş, ihtiyaçları olduğunda gidermiştir.
- Hz. Peygamber (s.a.v.), insanlığın ihtiyaç duyduğu davramş modellerini hayatın her sathası için sergilemiştir. Allah Resulü devlet işlerinde adil ve müşfik bir devlet başkanı, evde hanımlarına yardımcı bir koca olmuştur. O, çocuklarına şefkatli bir baba, arkadaşlarıyla samimi ve güvenilir bir dost olmuştur. Hz. Peygamber (s.a.v.), hastaları ziyaret etmiş, akraba ziyaretini teşvik etmiştir. O, her zaman orta yolu ve kolaylığı seçmiştir.
Bilgi kartı
- Durum
- İkinci el Ürün
- Dil
- Türkçe
- Sayfa Sayısı
- 122
- Boyutlar
- 13.5 cm / 21 cm
- Cilt Durumu
- Karton Kapak
- Baskı Sayısı
- 3. Baskı
- Baskı Yılı
- 2010
- Baskı Yeri
- İstanbul
- Kondisyon
- Sıfır ayarında çok temiz.
- Tedarikçi
- Eskicievi
- Resim Detay
- Resimler Kitabın Kendi Resimleridir.